Thursday, May 31, 2018

Sprinter - Net een droom boek .pdf Anne Takens


Download PDF Online lezen



Sprinter - Net een droom 1e druk is een boek van Anne Takens uitgegeven bij Maretak, Educatieve Uitgeverij. ISBN 9789043700610

Lisa dagdroomt over Wouter, een jongen die eerst bij haar in de klas zat maar nu tegen zijn zin in een internaat woont. Lisa is verliefd op hem.
Plotseling stormt haar moeder de kamer binnen: er zijn koekjes van het aanrecht gestolen. Als er daarna nog meer eetbare dingen uit huis verdwijnen, gaat Lisa samen met haar broertje Menno op onderzoek uit. Ze kijken ook bij het vroegere huisje van oma, dat verscholen ligt achter het groen. Daar zien ze nog iets vreemds: het lijkt wel of iemand er geslapen heeft..

Water in de tuin - Watervallen en fonteinen .pdf download Philip Swindells


Download PDF Online lezen



Praktische adviezen - Ontwerp en aanleg - Onderhoud - Planten en vissen.
Een hoog opspuitende fontein, een bruisende waterval of een zacht kabbelend stroompje - u kunt uw tuin een vleugje glamour geven met diverse fontein- of watervalelementen. Dit boek staat boordevol ideeën om stromend water in de tuin te brengen. Ook komen eenvoudige manieren om verschillende visuele effecten te creëren met watertrappen, muur- en vijverfonteinen, beekjes, kanalen en goten aan bod. Het bevat.

Wednesday, May 30, 2018

Rider Waite tarot set pdf download (M. Montano)


Download PDF Online lezen



"Het Rider Waite Tarot is het meest populaire en bekende tarotdeck, zowel voor beginners als ervaren gebruikers. Het spel werd in 1910 voor de eerste keer in Londen gepubliceerd. Het spel werd door Pamela Colman Smith ontworpen. Edward Waite, een lid van de Golden Dawn orde, gaf hiervoor de instructies. Naast de kaarten tref je in deze set het handboek 'Tarot, spiegel van het Leven' aan. Mario Montano onthult hoeveel plezier je kunt ervaren als je nieuwe dingen over jezelf leert of als je je leven een andere wending geeft."

Monday, May 28, 2018

Een Onvervulde Kinderwens ebook - Odile van Eck .pdf


Download PDF Online lezen



Ongewenste kinderloosheid beïnvloedt het leven diepgaand. Dit geldt natuurlijk vooral voor de direct betrokkenen, maar ook voor hun omgeving. Met Een onvervulde kinderwens maakt Odile van Eck een onzichtbaar verlies zichtbaar.
Hoewel er ogenschijnlijk niets in het leven verandert, spelen vruchtbaarheidsproblemen een grote rol in de partnerrelatie en binnen de sociale kring waarin de meeste mensen 'gewoon' kinderen krijgen. Hoe diep het ingrijpt en hoe je er het beste mee om kunt gaan, beschrijft Odile van Eck in Een onvervulde.