Saturday, June 30, 2018

Nederlands Onbekendste Popster 2 - Je denkt dat het komt download PDF Meindert Talma


Download PDF Online lezen



Sander Pleij van Vrij Nederland omschreef hem ooit als 'Nederlands Onbekendste Popster'. Meindert Talma heeft die omschrijving als geuzennaam aangenomen en hem gebruikt als titel voor een cyclus romans mét cd waarin hij zijn opkomst als muzikant en schrijver optekent. 'Kelderkoorts' was het eerste deel en dit boek ondermijnde meteen al behoorlijk die kwalificatie als Nederlands Onbekendste Popster. Na verschijnen deed Talma interviews, kreeg hij positieve recensies en trad hij veelvuldig op bij radio, televisie (De Wereld Draait Door) en op festivals.
Nu is er deel 2: 'Je denkt dat het komt'..

Friday, June 29, 2018

Chronisch zieken en gezondheidszorg boek - G.A.M. van den Bos .pdf


Download PDF Online lezen



Om inzicht te verkrijgen in de complexe leef- en zorgsituatie van chronisch zieken wordt de problematiek van het chronisch ziek-zijn in dit boek in brede zin in kaart gebracht. Als gevolg van de voortgaande vergrijzing, de verbeterde levensverwachting en de vooruitgang in de gezondheidszorg zullen er steeds meer chronisch zieken komen die een groot deel van hun leven aangewezen raken op de gezondheidszorg. Chronisch zieken hebben vaak complexe zorgvragen. Vele voorzieningen en disciplines zijn betrokken bij de zorg voor chronisch zieken:.

Buitenbeestjes ebook - Nick Baker .pdf


Download PDF Online lezen



Nick Baker laat in Buitenbeestjes zien dat 'enge' dieren zoals insecten, spinnen, wormen en slakken hartstikke interessant zijn. Nick Baker, in Engeland net zo beroemd als Freek Vonk, leert kinderen en volwassenen anders kijken naar deze beestjes die we in de tuin en in huis tegenkomen. Hij geeft allerlei tips om ze op te sporen, te observeren en te onderzoeken. De boeiende informatie en de schitterende macrofotografie maken dit boek uiterst leuk en leerzaam voor jong en oud.

Hoe werk werkt boek Jolet Plomp epub


Download PDF Online lezen



Hoe werk werkt 2e druk is een boek van Jolet Plomp uitgegeven bij Spectrum. ISBN 9789000338290

Werken verschaft mensen niet alleen een inkomen, maar ook zelfvertrouwen, sociale geborgenheid, afleiding en persoonlijke ontwikkeling. Een baan kan echter ook een kwelling worden als hij niet bij je past, als de sfeer verpest is of als je niet de waardering krijgt die je verdient. Dit boek laat zien hoe werk werkt; het geeft praktische, direct toepasbare inzichten uit de arbeidspsychologie die het werkplezier verhogen.

Hoe werk werkt is bedoeld voor mensen die:
- zoeken naar verhoging van hun werkplezier
- bezig zijn met de balans tussen werk en priv
- handvatten.

Tuesday, June 26, 2018

Examenbundel / 2009/2010 Vmbo-KGT Economie .pdf download P.M. Leideritz


Download PDF Online lezen



VMBO gt. Meer kans van slagen met de Examenbundel! De Examenbundel bevat oefenexamens met uitleg bij de antwoorden, zodat je leert tijdens het oefenen.

Download Duitse wortels - Laura Starink pdf


Download PDF Online lezen



Over de oorlog werd in haar jeugd aan tafel nooit gesproken. "Dat kan ik niet uitleggen,' zei haar moeder, geboren in Silezië aan de grens met Polen. Toen voor Europa de bevrijding kwam, begon voor de Duitsers daar de oorlog pas echt. Laura Starink reconstrueert het verhaal van een gewoon leraarsgezin aan de rand van het Derde Rijk. De kinderen gingen naar de Adolf Hitler Schule, de Hitlerjugend en de Arbeitsdienst, tot de Russen kwamen. Miljoenen sloegen op de vlucht, Silezië werd Pools en de resterende Duitsers werden gedeporteerd. In Duitse wortels kijkt Starink met haar moeder, ooms en tantes terug op hun oorlogsjeugd.

Boek Santiago de Compostela Mireille Madou pdf


Download PDF Online lezen



Santiago de Compostela 1e druk is een boek van Mireille Madou uitgegeven bij Primavera Pers. ISBN 9789059970168

In Santiago de Compostela liggen volgens de traditie de stoffelijke resten begraven van Jakobus de Meerdere, de apostel die het christendom naar het Westen bracht. De stad is een zeer populair bedevaartsoort waarnaar toe vele wegen leiden. Over deze historische pelgrimswegen zijn ontelbaar veel publicaties verschenen. Daarin wordt aan de persoon en het even van de apostel echter weinig aandacht.

Monday, June 25, 2018

In die kunst en wetenschap gebruyckt boek - H.B. van der Weel .epub


Download PDF Online lezen



In die kunst en wetenschap gebruyckt 1e druk is een boek van H.B. van der Weel uitgegeven bij Verloren B.V., Uitgeverij. ISBN 9789065507211

Gerrit Claeszoon Clinck had een opmerkelijke loopbaan: van kunstschilder werd hij (opper)koopman van de Verenigde Oostindische Compagnie. Gerrit kreeg schilderles in zijn geboortestad Delft, in Amsterdam en Italië, en ging werken in Amsterdam. Rond 1672 stortte de schilderijenmarkt in. Mogelijk werd hij textielschilder en belandde hij zo in.

Saturday, June 23, 2018

boek DRIEEENHEID EN DRIEVULDIGHEID Schroeder H. epub


Download PDF Online lezen



DRIEEENHEID EN DRIEVULDIGHEID 1e druk is een boek van Schroeder H. uitgegeven bij Uitgeverij Christofoor. ISBN 9789062384136

Het geheim van de triniteit

Friday, June 22, 2018

Leer jezelf - Judo boek Ashley P. Martin epub


Download PDF Online lezen



Judo is een vechtsport, die je echter ook voor je plezier kunt beoefenen. Judokas scoren punten door hun tegenstander op de mat te werpen of hem op de mat te drukken met een houdgreep. In het boek leer je alles over het systeem van gekleurde banden en de wedstrijdruimte. Ook leer je stap voor stap diverse greeptechnieken.

Download De kinderen van Oranje in beeld (pdf) Fred J. Lammers


Download PDF Online lezen



Jarenlang was onze koninklijke familie klein van omvang: zowel prinses Wilhelmina als haar dochter Juliana bleven enig kind. Het voortbestaan van het Oranjehuis hing hierdoor ruim een halve eeuw af van één persoon. Dat veranderde na het huwelijk van prinses Juliana met prins Bernhard. Zij kregen vier dochters, die op hun beurt ook weer kinderen kregen: in totaal veertien.
In dit boek komt deze generatie van de koninklijke familie uitvoerig in beeld. Naast herinneringen aan hun kinderjaren zijn er foto's van openbare optredens, zomer- en wintersportvakanties, hun studietijd en uiteraard van de recente koninklijke bruiloften.

Thursday, June 21, 2018

Dat schitterende water boek .epub Kroon


Download PDF Online lezen



De zee maakt deel uit van de Nederlandse belevingswereld. Sinds jaar en dag zijn talrijke dichters gefascineerd of geobsedeerd door het lokkende en afschrikwekkende water. Niettemin bestaan er weinig thematische bloemlezingen over de zee. 'Dat schitterende water' biedt de lezer een ruime, rijk geschakeerde verzameling. De samensteller stelde zich ten doel een zo breed mogelijk beeld te geven van de zee in de Nederlandse poëzie van de laatste eeuw. Dirk Kroon voegt met deze bloemlezing een nieuwe gewetensvolle publikatie aan een respectabele reeks literaire uitgaven toe.

Boek The Next Step ! Diverse auteurs pdf


Download PDF Online lezen



The Next Step! is een geschikt cadeau om de leerlingen aan het eind van groep 8 uit te zwaaien én een mooie herinnering mee te geven.
The Next Step! is een boek met gevarieerde inhoud. Het bevat ondermeer verhalen van Corien Oranje, Hans Mijnders en Bert Wiersema over het schoolleven van de brugpieper, een auteursinterview en een interview met een ervaringsdeskundige: een brugklasleerling.

Daarnaast bevat.

Download Bijbels verhalenboek van mama en mij pdf Tracy L. Harrast


Download PDF Online lezen



Bijbels verhalenboek van mama en mij met speelse opdrachten voor het jonge kind

Dit Bijbels verhalenboek van mama en mij leert de kleintjes liefde voor de Bijbel. Samen met mama is het lezen van Gods Woord erg leuk.

De gemakkelijke en speelse opdrachten stimuleren de ouder-kind relatie.
Het kind leert spelenderwijs.
De mooi gekleurde tekeningen activeren de verbeeldingskracht en brengen de verhalen tot leven.
De eenvoudige taal spreekt op een speciale manier tot het kind.
De tachtig verhalen gaan over de belangrijkste gebeurtenissen in de Bijbel.
Door deze verhalen worden de sleutelthema's van gehoorzaamheid en dankbaarheid leuk om te leren.

Tuesday, June 19, 2018

Autoschade bol 4 concept 4.01/4.02 niv.4 boek - Vriens E.A. .pdf


Download PDF Online lezen



Autoschade bol 4 concept 4.01/4.02 niv.4 is een boek van Vriens E.A.

Goed gespeld boek J. van de pol epub


Download PDF Online lezen



Goed gespeld 2e druk is een boek van J. van de pol uitgegeven bij ThiemeMeulenhoff bv. ISBN 9789006103168

Goed gespeld is een boek van J. van de pol

Het Rome Van Cicero boek - Anthony Everitt .pdf


Download PDF Online lezen



De politicus en filosoof Marcus Tullius Cicero geldt als een van de oorspronkelijkste en invloedrijkste geesten van het Romeinse Rijk. Zijn talloze brieven en filosofische traktaten zijn nog altijd uiterst leesbaar en hebben een enorme invloed gehad op de westerse filosofie en literatuur.
Het Rome van Cicero geeft naast het verhaal van Cicero ook een helder beeld van de roerigste en meest belangwekkende periode uit de Romeinse geschiedenis: de omverwerping van de Republiek en het begin van het Keizerrijk, de moord op Caesar, de opstand van Spartacus, de verovering van Gallië en de uitbreiding van het Rijk naar het Midden-Oosten.

Monday, June 18, 2018

Het kan ook anders boek .epub Adam Grant


Download PDF Online lezen



Adam Grant is een van de boeiendste en prikkelendste grote denkers van zijn generatie en richt zich er in dit boek op hoe je de wereld een beetje beter kunt maken vanuit een pioniersperspectief: door ervoor te kiezen om tegen de stroom in te zwemmen, te strijden tegen conformisme en je af te zetten tegen verouderde tradities. Hoe kun je je sterk maken voor nieuwe ideeën, nieuw beleid en nieuwe gewoonten zonder daarbij je reputatie, je relaties en je carrière op het spel te zetten?

Aan de hand van verrassende onderzoeken en verhalen uit de zakenwereld, de politiek en de sport- en entertainmentindustrie ontkracht Grant de algemene aanname dat succesvolle non-conformisten geboren.

Underperformer pdf download (Erik Jan Harmens)


Download PDF Online lezen



Na het ijzersterke debuut In menigten, waarmee hij zich voegde bij de top van de huidige Nederlandse poëzie, komt Harmens nu met Underperformer. Een bundel over rouwverwerking voor gevorderden, autisme, stoppen met roken en een diepe, diepe haat jegens boeren. Gevangen in een idioom van street language, financieel-economische terminologieën en autistische
woordcombinaties, is Underperformer een aanslag op ieders gemoed.

Friday, June 15, 2018

Tekststructuur pdf download (Freerk Teunissen)


Download PDF Online lezen



Tekststructuur 1e druk is een boek van Freerk Teunissen uitgegeven bij Coutinho. ISBN 9789046903933

Effectief en efficiënt schrijven gaat verder dan een actieve schrijfstijl en mooie tussenkopjes. Een goede tekst is aantrekkelijk voor de lezer, sluit aan bij zijn wensen en is helder. Schrijven is ordenen en structureren. Veel studenten hebben daar moeite mee, terwijl zij vaak verslagen moeten maken. iTekststructuur/i belicht het schrijfproces met aansprekende voorbeelden en een directe toon. Dit interactieve boek laat gebruikers met meer gemak schrijven. Door de overzichtelijke opbouw is er op.

Download Jan Moerbeek 20 jaar schilder 50 jaar mens (pdf) J. Moerbeek


Download PDF Online lezen



Jan Moerbeek 20 jaar schilder 50 jaar mens.Uitgave Jan Moerbeek, Den Bosch, 1997.Gesigneerd: Voor Jan van Hoof, JM.Ingenaaid boek, slappe Www.boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, Moerbeek, Jan / Moerbeek, Toine - Jan Moerbeek 20 jaar schilder, 50 jaar mens (gesigneerd) Jan Moerbeek; 20 jaar schilder, 50 jaar mens. Henk Egbers, Jan Moerbeek, Toine Moerbeek. Gedrukt boek. Genre: Non-Fictie; Onderwerpen: Schilderijen, Jan Moerbeek 20 jaar schilder 50 jaar mens (bindwijze overig). Jan Moerbeek. 20 jaar schilder. 50 jaar mens. MOERBEEK, JAN. Jan Moerbeek. 20 jaar schilder. 50 jaar mens. 's-Hertogenbosch, eiegen beheer, 1997. 28 x 22 50 jaar mens. MOERBEEK,JAN. Jan Moerbeek. 20 jaar schilder. 50 jaar mens. 's- Hertogenbosch, 1997. 104 pp. Col.ills. Soft cover. € 20,42, Antiquariaat Kok. Www.boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, MOERBEEK, JAN. - Jan Moerbeek. 20 jaar schilder. 50 jaar mens. 50 jaar mens. MOERBEEK,JAN. Jan Moerbeek. 20 jaar schilder. 50 jaar mens. 's- Hertogenbosch, 1997. 104 pp. Col.ills. Soft cover. € 20,42, Antiquariaat Kok. Schrijver: Moerbeek, Jan/Moerbeek, T. Titel: Jan Moerbeek. 20 jaar schilder, 50 jaar mens. Uitgever: 's-Hertogenbosch, eigen beheer. Bijzonderheden: 1997

Een meditatiecursus boek - Hanneke Berg .pdf


Download PDF Online lezen



Dit is een meditatiecursus van 10 avonden van 2 uur, gegeven aan 10 à 20 mensen, over een periode van meer dan 20 weken. Ten eerste vallen er natuurlijk vakanties in en ten tweede begeleid ik twee groepen, vanwege de steeds grotere belangstelling, die het prettiger vinden om om de week te komen, zodat de ondersteuning langer duurt. Want bijna iedereen ervaart het mediteren in een groep sterker dan het mediteren in zijn eentje.

Dus dit boekje is vooral bestemd voor diegenen, die met groepen willen gaan mediteren, maar veel oefeningen kunnen ook alleen thuis gedaan worden.

Thursday, June 14, 2018

Download De huisvriend pdf Bertram Koeleman


Download PDF Online lezen



Jonas Balsam is beheerder van het landgoed Storm Lake en ogenschijnlijk de enige bewoner. Wat niemand weet is dat hij al bijna twintig jaar het bestaan van de mensenschuwe Benjamin Krendler verbergt. Het bewaken van deze precaire constructie is Balsams werkelijke dagtaak. Menselijk contact wordt vrijwel helemaal geweerd. De enige complicerende factor is "de huisvriend', een emeritus hoogleraar die Benjamin wekelijks.

WOKGERECHTEN boek .epub Liz Trigg


Download PDF Online lezen



Meer dan 3O heerlijke gerechten die in heel korte tijd in de wok bereid kunnen worden. Onderverdeeld in Voorgerechten, Gerechten met vis en schaal- en schelpdieren, Gevogeltegerechten, Vleesgerechten, Groentegerechten en natuurlijk diverse variaties met rijst en mie of miehoen.

Wednesday, June 13, 2018

Oog in oog met jezelf pdf download (Martin van Kalmthout)


Download PDF Online lezen



Psychotherapeut Martin van Kalmthout is ervan overtuigd dat zelf een 'goed' leven leiden het beste is wat je kunt bijdragen aan een betere wereld. Als je met jezelf aan de slag gaat, heeft dit een uitstraling op je directe omgeving, maar ook op de verdere wereld: het kan het verschil maken bij alles wat je daar doet.
Oog in oog met jezelf gaat over persoonlijke verandering. Het is een uitnodiging om door zelf te denken, te zoeken en te ervaren te komen tot inzicht en verandering.
Beginnend.

Rooie oortjes 46 - Rooie Oortjes boek - Rob Harren .pdf


Download PDF Online lezen



Rooie oortjes is een Belgische serie erotische stripverhalen die door verschillende tekenaars getekend wordt. De reeks is een gagstrip die erotische humor bevat en bedoeld is voor volwassenen.

Monday, June 11, 2018

Eindeloos ouderschap boek Anneke Groen pdf


Download PDF Online lezen



Was je als ouders een halve eeuw geleden klaar met de zorg voor je kinderen als ze de deur uit waren, tegenwoordig duurt die zorg vaak veel langer, ook als de kinderen al volwassen zijn. En die zorg gaat ongemerkt over in zorg voor de kleinkinderen. Grootouders passen op grote schaal op hun kleinkinderen en steunen hun eigen kinderen financieel. Natuurlijk geldt dat niet overal, maar wel kun je spreken van een duidelijke verandering ten opzichte van vorige generaties. Hoe algemeen is dit verschijnsel? Wat zijn de oorzaken? Welke verschillen zijn er met vorige generaties en hoe zijn die te verklaren? Welke consequenties zijn er voor de omgang tussen ouders en kinderen?

Vrouwen die lezen zijn nog steeds gevaarlijk pdf download (Stefan Bollmann)


Download PDF Online lezen



Vrouwen die lezen zijn nog steeds gevaarlijk 1e druk is een boek van Stefan Bollmann uitgegeven bij Aup Popular Science. ISBN 9789089643759

Lezen betovert. Lezen maakt je wijs en verruimt je blik. Voorgelezen worden is heerlijk. Wie leest ontdekt!

Stefan Bollmann gaat in 'Vrouwen die lezen zijn nog steeds gevaarlijk' op zoek naar het verhaal achter lezende vrouwen in de fotografie en de schilderkunst en ontdekt dat.

Sunday, June 10, 2018

Management in de samenleving - Handboek voor sociaal ondernemen in Nederland boek - Boris Franssen .pdf


Download PDF Online lezen



''Hoewel het begrip Sociaal Ondernemen inmiddels gemeengoed is geworden, bestaat er weinig Nederlandstalige literatuur over.
Sociaal Ondernemen is zakelijk ondernemen, met oog voor mens en milieu. Sociaal ondernemers zoeken niet naar subsidie-afhankelijkheid, maar ondernemen in de markt. Het combineren van maatschappelijke en financiële winst betekent voor iedere ondernemer en investeerder een goed imago en een duurzame strategie. De toegevoegde waarde van een onderneming gaat tegenwoordig verder dan de prijs van het aandeel.

Maar wat wordt precies bedoeld met sociaal ondernemen?
Hoe doe je het en vooral, wat levert het concreet op?
Zijn maatschappelijke.

Suarez - dwarsligger (compact formaat) boek .pdf Luis Suarez


Download PDF Online lezen



In Luis Suárez - De autobiografie vertelt de voetballer openhartig over de hoogte- en dieptepunten in zijn leven en carrière. De doelpunten, de rode kaarten na de bijtincidenten, zijn komaf, zijn rijkdom vergaard door succes, het leven buiten de lijnen van het voetbalveld en zijn Nederlandse jaren in de Eredivisie. Dit boek is zijn eigen verhaal.

Saturday, June 9, 2018

Download Opvoedingsstress ! (pdf) Dorothea Timmers-Huigens


Download PDF Online lezen



''Elke ouder heeft er wel eens last van: opvoedingsstress!
Soms duurt het kort, soms duurt het lang. Maar altijd is het erg vervelend. Was opvoeden vroeger makkelijker? Kwam er toen ook opvoedingsstress voor? Zeker wel, maar onze westerse ik-cultuur veroorzaakt op veel manieren stress. Dit boek bespreekt vijf wapens tegen opvoedingsstress. Samen­werken als ouders, proactief opvoeden, rekening houden met de drie Bs, ervaringsordening en kennis van de achtergronden van gedrag. Alle hoofdstukken zijn opgehangen aan een voorbeeld van ouders die problemen ondervinden. Zo wordt de voor ouders belangrijke kennis over temperament, gehechtheid en samenhang direct.

Adembenemend België verrassende natuur boek .epub Wouter Pattyn


Download PDF Online lezen



De natuur zoals je ze zelden te zien krijgt: vanuit de lucht bij het eerste ochtendgloren en het laatste avondlicht. Voortgestuwd door dat ene idee zweefde natuurfotograaf Wouter Pattyn gedurende twee jaar boven België om te landen met het prachtige fotoboek Natuur vanit de hemel. Een reis langs kronkelende rivieren, kleurrijke valleien en uitgestrekte polders.In dit boek Adembenemend België stippelt Wouter bij elk natuurgebied dat hij overvloog, een prachtige wandeling uit en geeft hij extra informatie, aangevuld met verrassende natuurbeelden.Een handige natuurgids die je de weg wijst door de allermooiste natuurplekjes in België. Een hebbeding voor elke doorwinterde natuurliefhebber!

boek De avonturen van Bruno de Beer W. Farber epub


Download PDF Online lezen



Bruno de Beer kan het gewoon niet geloven. Hij heeft net zijn hof schoongemaakt en daar komt de das met zijn vuile voeten rustig binnen gewandeld! Maar dat is snel vergeten. Samen gaan ze voetballen tegen de dieren van de boerderij. Dat wordt zeker een spannende wedstrijd!

Dit boek vol leuke verhalen is de ideale voorbereiding om te leren lezen. Op elke bladzijde zijn een aantal woorden vervangen door kleine tekeningetjes. Terwijl u de tekst voorleest, moet uw kind de tekeningen lezen. Op deze manier raakt het vertrouwd met waar het bij lezen om gaat. Dit is een goede oefening om later echt te leren lezen.

Friday, June 8, 2018

Boek Psychologie al dente Vittorio Busato pdf


Download PDF Online lezen



`Van mijn vader heb ik uitvallend haar geërfd, van mijn moeder een problematisch gebit. Verder zijn het alleraardigste lui en mag ik over mijn jeugd, op twee voorvallen na, niet klagen. Maar die zijn wel levensbepalend gebleken. Electroshocktherapie, persoonlijkheid van CEOs, intelligentie en hoogbegaafdheid, de cognitieve roman, mysteries van de geest, creativiteit, kinderdepressies, het `Nieuwe Leren, Anders Breivik, de webcamtest, Diederik Stapel, de Gouden Kooi, geluk, marketing als toegepaste psychologie, economische psychologie,.

Boek Oorsprong Amin Maalouf pdf


Download PDF Online lezen



Als zijn vader overlijdt, gaat Amin Maalouf naar zijn grootmoeder in Libanon om haar op de hoogte te brengen van de dood van haar zoon en haar bij te staan. Op de begraafplaats realiseert Maalouf zich dat hij maar weinig weet over de familie van vaderskant.
Jaren later besluit hij de geschiedenis van zijn `oorsprong' op te tekenen. Zijn zoektocht begint bij zijn grootvader, een eigenzinnige man en een groot voorstander van de moderne ontwikkeling van Libanon en tegenstander van elk godsdienstig fanatisme. Hij weigerde bijvoorbeeld zijn kinderen te laten dopen, omdat hij de keuze van godsdienst aan henzelf wilde overlaten.

Handboek horoscoopberekening download PDF K.M. Hamaker-Zondag


Download PDF Online lezen



Het berekenen van een horoscoop is niet moeilijk, iedereen kan het leren. In dit boek legt Karen stap voor stap uit wat je moet doen, en legt ook uit waarom. Aan de hand van voorbeelden laat ze zien hoe je een Ascendant en de huizenverdeling berekent, en aan de hand van duidelijke illustraties laat ze zien hoe je een volledige horoscoop berekent, tekent en hoe je aspecten trekt. Karen weet, na meer dan 25 jaar onderwijservaring precies waar de struikelblokken en problemen voor de student zitten. Ze gaat daar uitvoerig op in, zodat je alle kneepjes.

Nagerechten boek .pdf Merkloos


Download PDF Online lezen



Van ouderwetse romige toetjes tot trifles en kwarktaarten, vruchtentaarten en zoete fruitpasteien, verfrissend ijs en onweerstaanbare chocoladedesserts, nagerechten bevat de volmaakte afsluiting van elke maaltijd.

Thursday, June 7, 2018

Waarom liefde zo belangrijk is boek Sue Gerhardt pdf


Download PDF Online lezen



Dit boek verklaart waarom de liefde van ouders voor hun kind onmisbaar is voor de ontwikkeling van de hersenen vroeg in het leven, vooral voor de ontwikkeling van het emotionele en het sociale brein. Psychotherapeute Sue Gerhardt laat overtuigend zien hoe belangrijk die eerste relaties in het leven van een baby zijn en hoe ons volwassen leven nog steeds beïnvloed wordt door onze jeugd, ondanks het feit dat we ons niets van onze babytijd kunnen herinneren. Ze toont aan dat er specifieke 'paden in het brein' zijn.

Voorspellingen boek - Tony Allan .pdf


Download PDF Online lezen



Al van oudsher wenden mensen zich in onzekere tijden tot profeten en helderzienden om informatie te krijgen over wat de toekomst zal brengen. Profetieën zijn de inspiratiebron geweest voor oorlogen, fanatieke religieuze groeperingen en massabewegingen onder volkeren.
Voorspellingen is een baanbrekend overzicht dat alle werelddelen en 5000 jaar menselijke geschiedenis beslaat: van de Chinese waarzeggers uit de Oudheid tot moderne.

Wednesday, June 6, 2018

Lekker vies boek Ditte Merle epub


Download PDF Online lezen



Lekker vies is een vrolijk boek over alles wat uit je lijf komt. Maak nepsnot, nepkots of een mooie nepdrol en hou iedereen voor de gek. Lekker vies gaat over oorsmeer, snot en spuug. Hoe vaak laat jij een boer… of een scheet? Ben jij een knetterfabriek? In ieder geval is iedereen een slijmbal, want overal zit slijm. In je neus, je keel, je maag, je darmen. Pies is gezond, zeggen sommigen en drinken elke dag een glaasje pies. Hmm… lekker of vies?

Tuesday, June 5, 2018

Hospitality en voorraadbeheer Basisdeel boek Sarphati epub


Download PDF Online lezen



-

Die kant op! pdf download (Katja Urban)


Download PDF Online lezen



Kraanvogels staan symbool voor richtinggevende wijsheid. In ''Die kant op!'' vraagt Katja Urban inspirerende leiders hoe deze 'kraanvogels' hun organisatie doelgericht laten vliegen. Oud-minister van Financiën Jan Kees de Jager, oud-topman van Gucci Robert Polet, voormalig Gasunie-CEO Paul van Gelder en anderen delen hun persoonlijke, inspirerende aanpak en praktische tips. Met een heldere, rode draad van hoogleraar Business Spiritualiteit Paul de Blot.

De gesprekken doen je begrijpen: ''Ik handelde als 9-jarig jochie al in speelgoed van.

Monday, June 4, 2018

Download Verzamelde gedichten (pdf) Hans Andreus


Download PDF Online lezen



Hans Andreus bezat de uitzonderlijke poëtische gave om wat wij eigenlijk allemaal weten of diep in ons binnenste vermoeden, eenvoudig en glashelder onder woorden te brengen. In Verzamelde Gedichten zijn alle bundels en verschillende losse gedichten van Andreus zorgvuldig verzameld en gerangschikt.
Tijdens zijn leven was Andreus de poëtische held van alle middelbare scholieren. De scholieren zijn inmiddels volwassen, en krijgen nu de kans alle gedichten van Hans Andreus nog eens in handen te krijgen. Maar ook de kinderen van die scholieren mag het immer springlevende werk van Hans Andreus niet langer worden ontzegd.

De vluchtelingen download PDF Viet Thanh Nguyen


Download PDF Online lezen



In De vluchtelingen geeft Viet Thanh Nguyen een stem aan alle mensen die zich tussen twee werelden bevinden, tussen het geadopteerde vaderland en het geboorteland. Nguyen vertelt ons onder meer over een jonge Vietnamese vluchteling die een ernstige cultuurschok oploopt als hij met twee homoseksuele mannen in San Francisco gaat wonen, over een vrouw wier man aan dementie lijdt en haar begint te verwarren met een vroegere geliefde en over een meisje in Ho Chi Minh Stad van wie het oudere halfzusje terugkomt uit Amerika en schijnbaar alles heeft bereikt wat zij nooit zal doen.
De vluchtelingen is een prachtig geschreven boek over de ambities.

Incerto - Het bed van Procrustes boek - Nassim Nicholas Taleb .epub


Download PDF Online lezen



Incerto - Het bed van Procrustes 1e druk is een boek van Nassim Nicholas Taleb uitgegeven bij Nieuwezijds B.V., Uitgeverij. ISBN 9789057125010

'Een prikkelend, diepzinnig boek.' Financial Times
'Aforismen die ons ... aansporen bepaalde denkluikjes te openen en manieren te vinden om ''onzin uit het hoofd te verwijderen''.' nrc.nl
De Griekse mythologische figuur Procrustes had een merkwaardig gevoel voor gastvrijheid: zijn gasten moesten precies passen in zijn logeerbed. Hij hakte de benen af van wie te lang was, en wie te klein was, rekte hij uit. Dit geeft Nassim Nicholas Talebs visie weer op hedendaagse overmoed: mensen ondergeschikt maken aan.

Saturday, June 2, 2018

Geluk is een edelsteen boek .pdf Tosca Tetteroo


Download PDF Online lezen



GELUK IS EEN EDELSTEEN

HOE EDELSTENEN KUNNEN HELPEN GELUKKIG EN GEZOND T.E LEVEN

Wanneer edelstenen op de juiste wijze worden gebruikt, kunnen ze biidragen aan een bewuster, gezonder en positiever leven.

In dit boek bespreekt Tosca Tetteroo op inzichtelijke wijze de werking van edelstenen op mens en dier en de wisselwekin tussen deze drie. Want edelstenen kunnen ons in iedere levensfase bijstaan. In moeilijke perioden geven ze een steuntje in de rug; in stressvolle situaties brengen ze rust en evenwicht; op het werk en thuis kunnen ze de atmosfeer positief.

Friday, June 1, 2018

TEKSTEN OP DE WEG NAAR KERSTMIS download PDF H. Andriessen


Download PDF Online lezen



Wie zich bewust op het feest van Kerst wil voorbereiden, reikt Herman Andriessen inspirerende poëzie aan. In zes cycli omspeelt de dichter het grote geheim van Gods onweerstaanbaar komen naar ons toe: 'Gods komen', 'Verborgen God', 'Verwachting', 'Wachter', 'Weg' en 'Koningen'. Je houdt ons aan ons oeroud verlangen, ver verborgen stem van ons hart. Aanbreken wil je als daglicht, Als morgen niet te weerhouden u op zijn diepte de nacht houdt ons geklemd in zijn greep.

De bekentenis van de leeuwin boek .pdf Mia Couto


Download PDF Online lezen



Als de zus van Mariamar Mpepe gedood wordt door leeuwen, sluit haar vader de jonge vrouw op in zijn huis. Met alleen de geest van haar zus als gezelschap droomt ze ervan te ontsnappen aan haar geboortedorp Kulumani, en verlangt ze naar het weerzien met de man die haar jaren geleden in de steek liet.

Arcanjo Baleiro moet de inwoners van Kulumani beschermen tegen de bloeddorstige leeuwen, maar geleidelijk groeit het vermoeden van de ingehuurde scherpschutter dat de grootste dreiging binnen het dorp ligt, niet erbuiten. In een vergeten uithoek van Afrika waar het bijgeloof hoogtij viert, vervagen de grenzen tussen mens en dier en gaat geweld meedogenloos een eigen leven leiden.

Een offerande van liederen boek - R. Tagore .epub


Download PDF Online lezen



Rabindrath Tagore was een Indiase dichter en wijsgeer.
Hij werd in Calcutta geboren uit een voorname Brahmanenfamilie en was een voorvechter van sociale en politieke hervormingen in India. Hij schreef vele wijsgerige en lyrische religieuze geschriften.
Het boek Gitanjali is zijn bekendste werk.
In 1912 verscheen hiervan een door Tagore zelf vertaalde Engelse versie. Een jaar later kreeg hij hiervoor de Nobel prijs.

Gitanjali is een ooferande van liederen voor de Schepper. In.