Wednesday, October 31, 2018

boek Op Weg Naar Een Vriend Niels Fredrik Dahl epub


Download PDF Online lezen



Een uitgeputte olifant blokkeert een uitvalsweg bij Oslo. Cameraploegen onderzoeken de herkomst van het dier. Het spoor leidt naar een boerderij die wordt bewoond door een eenzame man. De man heeft ooit korte tijd onderdak verschaft aan een armoedig Russisch circus dat een olifant bij hem achterliet. Nu het dier na jaren van verzorging toch de vrijheid kiest, wordt de man gedwongen terug te kijken op een gebeurtenis die zijn leven heeft verwoest.

Tuesday, October 30, 2018

De man die zijn vrouw voor een hoed hield download PDF Oliver Sacks


Download PDF Online lezen



In De man die zijn vrouw voor een hoed hield vertelt Oliver Sacks de verhalen van mensen die lijden aan perceptuele en intellectuele afwijkingen: patiënten die hun herinneringen kwijt zijn, niet langer in staat zijn om geliefden of alledaagse voorwerpen te herkennen, of patiënten die te maken hebben met tics en die zonder dat te willen obsceniteiten schreeuwen. Hoewel deze gevallen ons vaak bizar voorkomen, worden ze door Sacks’ respectvolle en sympathieke wijze van vertellen diep menselijk. Aan de hand van fascinerende en vaak ontroerende ziektegeschiedenissen laat Sacks zien hoe het is om te moeten leven met een neurologische afwijking.

Monday, October 29, 2018

Markante Mensen .pdf download Ton Hendriks


Download PDF Online lezen



Mensen met een handicap willen graag deelnemen aan de samenleving. Op hun eigen manier, ook al is het vaak niet eenvoudig. Fotograaf Ton Hendriks heeft gedurende zes jaar een serie portretten van verstandelijk en lichamelijk gehandicapten gemaakt. In deze haarscherpe portretten biedt hij de gehandicapten de gelegenheid te laten zien wie ze zijn en wat ze graag doen. In begeleidende stukjes tekst wordt dit nader toegelicht. Zonder de gehandicapte als slachtoffer te benaderen en zonder een beroep te doen op schuldgevoelens bij de kijker. Die wordt gewoon uitgenodigd om deze en andere mensen met een handicap beter te leren kennen.

Rontgenologie download PDF J. de Jong


Download PDF Online lezen



Rontgenologie is een boek van J. de Jong

Sunday, October 28, 2018

Het godgeleerd onderwijs in Nederland .pdf download Anonymous


Download PDF Online lezen



This is a reproduction of a book published before 1923. This book may have occasional imperfections such as missing or blurred pages, poor pictures, errant marks, etc. that were either part of the original artifact, or were introduced by the scanning process. We believe this work is culturally important, and despite the imperfections, have elected to bring it back into print as part of our continuing commitment to the preservation of printed works worldwide. We appreciate your understanding of the imperfections in the preservation process, and hope you enjoy this valuable book.

Boerderijverhaaltjes voor het hele jaar boek .epub Pizer


Download PDF Online lezen



Artikelen van Pizer koop je eenvoudig online bij bol.com ✓ Vele aanbiedingen bij Pizer · Boerderijverhaaltjes voor het hele jaar. Nederlandstalig; Hardcover. Abigail Pizer & Stanneke Wagenaar, Boerderijverhaaltjes voor het hele jaar, La Caravelle, 9789030310006 - staat: goed, € 3,00, Broese Boekverkopers button. Abigail Pizer & Stanneke Wagenaar, Boerderijverhaaltjes voor het hele jaar, La Caravelle, 9789030310006 - staat: goed, € 3,00, Broese Boekverkopers button. Www.boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, Abigail Pizer & Stanneke Wagenaar - Boerderijverhaaltjes voor het hele jaar. Abigail Pizer & Stanneke Wagenaar, Boerderijverhaaltjes voor het hele jaar, La Caravelle, 9789030310006 - staat: goed, € 3,00, Broese Boekverkopers button. Abigail Pizer & Stanneke Wagenaar, Boerderijverhaaltjes voor het hele jaar, La Caravelle, 9789030310006 - staat: goed, € 3,00, Broese Boekverkopers button. Boerderijverhaaltjes voor het hele Hardcover. Pizer, Hardcover, bol.com prijs € 8, 75, Op voorraad. Nu besteld, zaterdag in huis. Boerderijverhaaltjes voor het hele jaar. Abigail Pizer. Gedrukt boek. Vier prentvertellingen over de belevenissen van een hond, een geit, een eend en een Abigail Pizer & Stanneke Wagenaar, Boerderijverhaaltjes voor het hele jaar, La Caravelle, 9789030310006 - staat: goed, € 3,00, Broese Boekverkopers button. Vier verhaaltjes, die zich in een verschillend seizoen op een boederij afspelen, met resp. een hond, een geit, een eend en een varkentje als hoofdfiguur.

Saturday, October 27, 2018

Trilogie Brief aan Eva 1 boek - M. Vreugdenhil .pdf


Download PDF Online lezen



Boek met Extra Grote letters voorzien van een Hardcover uitgegeven door Uitgeverij Iris Berghem

Waarom Franse vrouwen zo jong blijven pdf download (Mireille Guiliano)


Download PDF Online lezen



Voor iedereen die inmiddels een klein vermogen heeft gespendeerd aan anti-agingproducten, zich niet kleedt volgens de regels van haar leeftijd, een beetje te veel vet aan de botten heeft zitten of in de loop der jaren het flirten is verleerd, biedt Waarom Franse vrouwen zo jong blijven uitdagende, verfrissende lessen om er goed uit te zien en je nog beter te voelen, zonder naar ‘het mes’ te grijpen. Mireille Guiliano is een Franse vrouw die haar schoonheidsgeheimen graag deelt, zodat we er allemaal profijt van kunnen hebben!

Wat Odette niet vertelde (maar James allang wist) boek Edward Kelsey Moore pdf


Download PDF Online lezen



Een meeslepend, ontroerend, grappig en boeiend verhaal voor iedereen die viel voor de sfeer in 'Een keukenmeidenroman'.
Plainview, Indiana - een klein slaperig stadje in het zuiden van de VS. In de jaren zestig ontmoeten de hartsvriendinnen Odette, Clarice en Barbara Jean elkaar zo vaak ze kunnen in Earl's All-You-Can-Eat, waar een onverbrekelijke vriendschap ontstaat. De drie zijn zo vaak samen dat ze al snel de bijnaam 'de Supremes' krijgen.
Veertig jaar later is die vriendschap nog net zo belangrijk voor de.

Thursday, October 25, 2018

Doorgaan boek - A.A. Bosker .epub


Download PDF Online lezen



Www.boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, Bosker Alida A. - DOORGAAN spreuken uit Nederland. Doorgaan (paperback). Auteur: A.A. Bosker; Taal: Nederlands; Afmetingen: 15x172x118 mm; Gewicht: 217,00 gram; Druk: 1; ISBN10: 9080449229; ISBN13 Bosker sloeg in Thialf zijn slag op de 5.000 meter, terwijl Van der Weijden zowel de 500 Op de 1500 meter was er verrassend brons voor Marcel Bosker. Bekijk WK ALLROUND AMSTERDAM 2018 | 500M MEN | SZYMANSKI - BOSKER door Www.boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, Bosker, A.A. - DOORGAAN / spreuken uit Nederland 1999. Uit het programma "Samen over de drempel" Een sfeervolle terugblik op de mooiste De Nederlander moest alleen Pavel Kulizhnikov voor zich dulden. Op de 1500 meter was er verrassend brons voor Marcel Bosker. 14 maart 2018 op een kleinere schaal toch zou willen doorgaan als sponsor. Naast Wüst en de Groninger Marcel Bosker maakten onder anderen Jan Hoe lang ze nog doorgaat met topsport, weet ze niet. ,,Deze week stond ik in het Schaatstalent Marcel Bosker is afkomstig van de Groningse Marcel Bosker is zondag in Heerenveen voor het eerst in zijn carrière Nederlands kampioen allround geworden. Bij de vrouwen veroverde

Werkboek Teamcoaching boek - Marijke Lingsma .pdf


Download PDF Online lezen



Dit werkboek is een op maat gesneden aanvulling op het succesvolle theorie- en praktijkboek "Aan de slag met teamcoaching" van Marijke Lingsma. Dit boek biedt een breed scala aan oefenmogelijkheden en het leert reflecteren om op basis van eigen analyse het werken als teamcoach in de praktijk te bevorderen. De auteurs presenteren twee vragenlijsten. De eerste is bedoeld om de theoretische kennis en inzichten op te frissen en de tweede lijst gaat in op de.

Wednesday, October 24, 2018

Download WANDELGIDS NOORWEGEN pdf Dielesen


Download PDF Online lezen



Noorwegen is het land van de zon in de nacht. Want 's zomers wil het maar nauwelijks donker worden. Vooral boven de poolcirkel waan je je dan in sprookjesland. Maar die lange dagen hebben ook in het zuidelijke deel van Noorwegen zo zijn voordelen. Ze betekenen extra lang genieten van de Noorse bergnatuur. Die is van een bijzondere schoonheid. In het westen zijn er de fjorden met hun scherpe pieken en gletsjers. Meer naar het oosten de mooie brede dalen en uitgestrekte vlaktes, waar je dagen in je eentje kunt rondlopen. De ruimte, rust, natuur, stilte, afwisseling,.

Sunday, October 21, 2018

Knutselideeen voor kinderen .pdf download Laura Holdack


Download PDF Online lezen



Knutselideeën voor kinderen.
50 projecten om zelf te maken.
De verjaardag van je dochter of zoon, kerst met de kinderen of een aardigheidje voor een kleinkind: allemaal gelegenheden die om bijzondere cadeautjes vragen die eenvoudig te maken zijn en gegarandeerd lukken.
* Speelgoed, decoraties voor de kinderkamer en gebruiksvoorwerpen voor kinderen, van baby's tot basisschoolkinderen
* 50 ideeën die ook voor de beginnende knutselaars goed te maken zijn
* Een bijzonder knutselboek, vol inspiratie en duidelijke werkbeschrijvingen... een must voor creatieve ouders en kinderen

Pak Me Dan! boek - Selma Noort .epub


Download PDF Online lezen



Het is druk bij de slager. Anne wacht al lang op haar beurt. Esra en Bart staan bij het raam. Er komt een moeder binnen met een grote dikke baby in een wandelwagentje. Die zet ze bij Bart en Esra. Zelf gaat ze tussen de andere mensen staan. Bart en Esra staren naar de baby. De baby staart terug. Hij heeft een speen in zijn mond waar hij hard op zuigt. De speen zit met een lintje vast aan zijn jasje. Bart kan er niets aan doen. Hij wil heel graag weten wat er gebeurt als hij aan die speen trekt. Zijn hand gaat al naar de baby toe. Hij pakt de speen vast. De baby krijgt grote, ronde ogen van verbazing. Plop!

Download Ontvoerd (pdf) Chris Jordan


Download PDF Online lezen



Een doodgewone zaterdag in juni. De zon schijnt, en op het sportveld praten ouders en kinderen nog even na over de wedstrijd. Tommy Bickford vraagt aan Kate, zijn moeder, of hij een ijsje mag gaan halen. Dat mag, maar dan komt hij niet meer terug. Hopend dat het allemaal een misverstand is, haast ze zich naar huis. Maar in plaats van Tommy treft ze daar zijn ontvoerder aan. In ruil voor haar zoon eist.

Saturday, October 20, 2018

Serie vanwege het Van der Heijden Instituut te Nijmegen 100 - Verspreide Geschriften van J.M.M. Maeijer ebook - J.M.M. Maeijer .pdf


Download PDF Online lezen



Serie vanwege het Van der Heijden Instituut te Nijmegen 100 - Verspreide Geschriften van J.M.M. Maeijer

Gedoemd tot kwetsbaarheid boek .epub Geert Mak


Download PDF Online lezen



Op de ochtend van 2 november 2004 werd Theo van Gogh in Amsterdam door Mohammed B. vermoord. De gruwelijke daad deed het land op zijn grondvesten trillen, maar hoezeer sommige politici en journalisten in de beroering van het moment daar ook naar toe dreven, er brak géén burgeroorlog uit aan de Noordzee. De verhoudingen mogen dan verder gepolariseerd zijn, Nederland is niet afgegleden naar een stammenstrijd tussen autochtonen en allochtonen. Maar in de weken na de moord op Van Gogh was het moeilijk om de kalmte te.

Thursday, October 18, 2018

Met eigen ogen ebook - Clark Accord .pdf


Download PDF Online lezen



Dit jaar is het 140 jaar geleden dat in de Nederlandse koloniën de slavernij werd afgeschaft. Dat gebeurde op 1 juli 1863. In Suriname wordt deze dag jaarlijks op grootse wijze gevierd en is keti koti - zoals de dag genoemd wordt - een nationale feestdag. In Nederland is het thema slavernij met name sinds de komst van het slavernijmonument en de discussie daaromheen een veelbesproken onderwerp geworden.
Hoewel de slavernij driehonderd jaar geleden heeft plaatsgevonden in een tijd dat de wereld gekenmerkt werd door koloniale machtsverhoudingen en.

Brida download PDF Paulo Coelho


Download PDF Online lezen



Trouw aan zichzelf volgt Brida de weg van haar lotsbestemming. Op haar reis ontmoet ze Wicca en leert ze de Traditie van de Maan. Door Wicca wordt ze onderwezen in de duizenden jaren oude rituelen, in de ontmoeting met het Andere Deel, in de macht der emoties, de kracht van de seksualiteit: alles wat ze moet weten om ingewijd te worden in de grote mysteriën van de heksen.

Brida maakt in ons de gaven wakker die wij allemaal al vanaf onze geboorte in onze ziel dragen.

Wednesday, October 17, 2018

Asielbeleid en belangen boek J.W. ten Doesschate pdf


Download PDF Online lezen



Asielbeleid en belangen 1e druk is een boek van J.W. ten Doesschate uitgegeven bij Verloren B.V., Uitgeverij. ISBN 9789065503732

Het Nederlandse toelatingsbeleid ten aanzien van vluchtelingen staat voortdurend onder druk. Aan de ene kant zijn er de juridische verplichtingen die uit verdragen en wetgeving voortvloeien en de veelal particuliere pleitbezorgers die wijzen op de noodsituatie van vluchtelingen. Aan de andere kant zijn er.

14-18 pdf download (Richard Overy)


Download PDF Online lezen



H�t ultieme referentiewerk over de Grote Oorlog 'Jullie zullen terug thuis zijn voor de bladeren van de bomen vallen.' Keizer Wilhelm II, augustus 1914 Op 28 juni 1914 staat de wereld in brand. De moord op Franz Ferdinand is het startschot voor vier bloedige jaren, die een onuitwisbare stempel hebben gedrukt op de wereld zoals wij die vandaag kennen. Dit visueel verbluffende overzicht brengt het volledige verhaal van de Eerste Wereldoorlog: niet alleen de beroemde veldslagen in Ieper, Verdun en Gallipoli, maar ook de.

Tuesday, October 16, 2018

Download Licht door het duister - Nhat Hanh pdf


Download PDF Online lezen



In 'Licht door het duister' geeft Thich Nhat Hanh inspiratie en oefeningen om negatieve emoties onder ogen te zien. Hij laat zien dat de sleutel tot geluk is dat je lijden herkent, erkent en transformeert. Daardoor kan je weer lichtheid in je leven ervaren.

In 'Licht door het duister' staan eenvoudige mindfulness-oefeningen die je begeleiden in dit proces.

De slimme Rikkert ebook - Rikkert Zuiderveld .pdf


Download PDF Online lezen



Verzamelde oneliners (spreuken, aforismen, zo u wilt) uit de bundels Een mens is nooit te fout om te leren, Waarom zeg je niks?, Hartelijk veegeciteerd en Dat zou ik je nooit geven, aangevuld met 150 niet eerder gepubliceerde oneliners.

'Zuiderveld is weer eens bezig geweest een partij spreuken uit zijn duim te schudden. Of zuigt hij ze uit zijn mouw?'
- Maandblad De Contaminatie

Cahier Staats- en bestuursrecht 1 - Gemeentelijke verordeningen boek - A. Schilder .pdf


Download PDF Online lezen



Kan de gemeenteraad een roofzuchtige kater verplichten zich uitsluitend op zijn eigen erf te bevinden? Mag een kustgemeente het varen met jetskils op zee verbieden? En kan het fotograferen van de woning van het kroonprinselijk paar in een verordening strafbaar worden gesteld? Deze en andere vragen komen aan de orde in dit boekje over de verordenende bevoegdheid van gemeentebesturen. Verordeningen zijn er te kust en te keur. Zelfs een kleine gemeente kent al gauw tientallen verschillende regelingen. Naast de APV (Algemene Plaatselijke Verordening) zijn er talloze andere verordeningen zoals de belasting-, de drank- en horeca, de kap- de inspraak-, de leefmilieu-, de.

Sunday, October 14, 2018

1 Natuurkunde op moderne basis boek A. Rover pdf


Download PDF Online lezen



1 Natuurkunde op moderne basis

Download Het Complete Wenskaartenboek (pdf) Merkloos


Download PDF Online lezen



In dit"boek vind je leuke ideeën om wenskaarten voor diverse gelegenheden te maken. In zeer uiteenlopende technieken hebben auteurs van La Rivière mooie voorbeelden gemaakt die de afgelopen jaren in boekvorm zijn verschenen. Het complete wenskaartenboek is een selectie van populaire technieken van dit moment. Met prachtige foto's en duidelijke werkbeschriJvingen. Een mooi boek om het gehele jaar door te gebruiken!

Saturday, October 13, 2018

Het spook van de vrijheid .pdf download Erik Bindervoet


Download PDF Online lezen



In Het spook van de vrijheid gidst Erik Bindervoet de lezer door bloei en verval. Inspiratie vond hij onder andere bij de Spaans-Mexicaanse filmregisseur
Luís Buñuel.
Deze bundel bevat drie cycli, Pessoa in het Vondelpark, Toonladder naar de maan en Scènes uit een vorig leven, waarin Bindervoet op grillige, maar
precieze wijze tegenstellingen toont en daarbij tot mooie ‘ugly’ poëzie komt.

Agatha Christie - De eindeloze nacht ebook - Agatha Christie .pdf


Download PDF Online lezen



Michael Rogers ontmoet bij de verkoop van een oud Engels huis een Amerikaans meisje, Ellie Guteman. Ze leren elkaar beter kennen en besluiten te trouwen. Ellie blijkt schatrijk te zijn en koopt het huis en de grond waar ze Michael voor het eerst heeft gezien. Het oude huis wordt afgebroken en samen laten ze een modern droomhuis bouwen. Maar de grond heeft vroeger toebehoord aan zigeuners, en volgens de dorpsbewoners rust er een vloek op.

Download Tegen de stroom mee - Jan Jacob Stam pdf


Download PDF Online lezen



Tegen de stroom mee 1e druk is een boek van Jan Jacob Stam uitgegeven bij Uitgeverij Het Noorderlicht. ISBN 9789492331427

Leiderschap vraagt systemisch bewustzijn. Dat begint bij weten dat het eigenlijk de systemen zijn, die leiden. Niet de leider.
Jan Jacob Stam en Barbara Hoogenboom dagen je uit je bestaande kennis over leiderschap en organisaties opnieuw te verkennen. Te verdiepen. En te verbinden met de systemische perspectieven. Want misschien bieden juist deze perspectieven, wel de antwoorden waar zo naar gezocht lijkt te worden.
Systemisch kijken naar wat gevraagd wordt aan leiderschap heft in elk geval de tweedeling.

Friday, October 12, 2018

Boek Dagstappergids West-Vlaanderen Geert Dujardin pdf


Download PDF Online lezen



Als vervolg op de bestaande provinciale Dagstappergids: 12 gloednieuwe dagvullende wandelingen. Alle informatie in hapklare brokjes dankzij de nieuwe, moderne lay-out. De routes zijn uitgetekend op stafkaarten van het Nationaal Geografisch Instituut op schaal 1: 25.000. Met interessante achtergrondinformatie over de regio waar je door wandelt. Samengesteld door tientallen wandelspecialisten van Grote Routepaden Vlaanderen.

Wednesday, October 10, 2018

Schattenjagers 1 - Schattenjagers boek .epub James Patterson


Download PDF Online lezen



Ze leven als vissen in het water. Bijna letterlijk. Tommy, Storm, Bick en Beck zijn namelijk de kinderen van twee schattenjagers, die op de bodem van de oceaan de scheepswrakken leegvissen. Als papa en mama opeens spoorloos verdwijnen, beginnen de kinderen een gevaarlijke zoektocht langs piraten en rivaliserende duikers. Dit wordt hun spannendste schattenjacht ooit!

Download Suske en Wiske / 110 De zingende zwammen - Willy Vandersteen pdf


Download PDF Online lezen



Een meisje op wie Lambik moet passen, wordt ontvoerd door een vliegende paddenstoelvormige ballon. Wiske ontdekt dat de ballonnen verkocht worden door de merkwaardige zussen Feriteel. Samen met Suske zet ze de achtervolging achter de paddenstoelballonnen in en ontdekken de vreemde geluiden die ze maken. Zijn dat de stemmetjes van de ontvoerde kinderen? Kunnen Suske en Wiske hen uit de ballonnen bevrijden?

Monday, October 8, 2018

boek Het Probleem Van Het Lijden Clive Staples Lewis epub


Download PDF Online lezen



'Waar zijn individuen anders voor geschapen dan opdat God, die allen oneindig liefheeft, elk van hen verschillend liefheeft.' (C.S. Lewis)Al eeuwenlang worstelen christenen met de vraag: Als God goed en almachtig is, waarom staat Hij dan toe dat mensen moeten lijden? C.S. Lewis, de grootste apologeet van het christelijk geloof in de twintigste eeuw, probeert in dit boek helderheid te verschaffen in deze ingewikkelde problematiek.

Sunday, October 7, 2018

Jacob Roggeveen, Boudewijn Büch en de ontdekking van Paaseiland boek .epub Paul Dentz


Download PDF Online lezen



Jacob Roggeveen werd eens een mislukte ontdekkingsreiziger genoemd omdat zijn droom om Zuidland te ontdekken niet werd waargemaakt, noch goud of zilver werd in het ruim van zijn schip meegebracht. Toch is zijn ontdekking van Paaseiland, Rapa Nui, in 1772 voor eeuwig geboekstaafd, is zijn naam tussen de rijen van ontdekkingsreizigers vastgeklonken. Bij zijn leven is Roggeveen veronachtzaamd, werd zijn logboek pas lang na zijn dood gepubliceerd, hij werd zelfs uit Middelburg verbannen omdat hij een vrijdenker was en voor verlichte ideeën koos in een streng gelovige tijd. Hij was niet de gemakkelijkste persoon, maar.

10 Minuten Gids MS FrontPage 2000, Uk version boek .pdf Galen Grimes


Download PDF Online lezen



Microsoft FrontPage2000
Deze 10 Minuten Gids Microsofr FrontPage-2000 geeft eenvoudige en praktische informatie en is met name bestemd voor drukbezette lieden die snel resultaat willen zien. In doelgerichte lessen van elk 10 minuten leert u alle belangrijke mogelijkheden van FrontPage 2000 kennen en gebruiken.
Binnen 10 minuten leert u:
Snel uw eigen homepage maken met behulp van de sjablonen van FrontPage
Afbeeldingen en andere grafische elementen aan.

Download Voor uw liefde (pdf) Mario Vargas Llosa


Download PDF Online lezen



De nieuwe roman van grootmeester Mario Vargas Llosa, de Nobelprijswinnaar op zijn best

Spanning, humor en erotiek strijden om voorrang in dit weergaloze verhaal over de Peruviaanse bovenklasse

Enrique Cárdenas, een rijke zakenman, wordt door de befaamde redacteur van een boulevardblad ­af­geperst. Als hij diens eisen niet inwilligt worden er foto's gepubliceerd van Cárdenas die zich tijdens een orgie verlustigt.

Saturday, October 6, 2018

boek Verzamelde gedichten Hans Andreus epub


Download PDF Online lezen



Hans Andreus bezat de uitzonderlijke poëtische gave om wat wij eigenlijk allemaal weten of diep in ons binnenste vermoeden, eenvoudig en glashelder onder woorden te brengen. In Verzamelde Gedichten zijn alle bundels en verschillende losse gedichten van Andreus zorgvuldig verzameld en gerangschikt.
Tijdens zijn leven was Andreus de poëtische held van alle middelbare scholieren. De scholieren zijn inmiddels volwassen, en krijgen nu de kans alle gedichten van Hans Andreus nog eens in handen te krijgen. Maar ook de kinderen van die scholieren mag het immer springlevende werk van Hans Andreus niet langer worden ontzegd.

Friday, October 5, 2018

Los van aarden paden boek - Marian Geense .pdf


Download PDF Online lezen



De dementie van een jonge vrouw heeft ingrijpende gevolgen voor haarzelf en haar omgeving. Zowel de Alzheimerpatiënt zelf als haar naasten zitten in een permanent rouwproces. Het verhaal toont niet alleen hoe moeilijk het is voor Mabel zichzelf steeds meer kwijt te raken, maar ook de worsteling van de mensen om haar heen om Mabels ziekte te accepteren, om op de juiste manier met Mabel om te gaan en de zorg voor haar op zich te nemen.

De roman is een hommage aan patiënt, mantelzorgers en professionele verzorgers en schetst in korte hoofdstukken de moeilijke, soms bitterzoete situaties die ontstaan bij dit sluipende proces.

Geschenken van Moeder Aarde boek - Jaap van Etten .epub


Download PDF Online lezen



Laat je door de schrijver meevoeren op een enerverende ontdekkingsreis langs de energieën van Moeder Aarde en leer hoe je je (opnieuw) kunt openstellen voor al haar geschenken... ''Wij leven in een zee van energieën. Die energieën maken allemaal deel uit van de Aarde. Onze voorouders kenden deze geschenken van Moeder Aarde en maakten er op allerlei manieren gebruik van in hun leven en spiritualiteit. De moderne mens is grotendeels vergeten dat die energieën überhaupt.

De Schat Van Gravensteijn boek .epub Leendert van Wezel


Download PDF Online lezen



De valkeniers hebben de schat gevonden: een kist vol goud, juwelen en kostbare voorwerpen. Maar, vraagt Floris zich af, is het wel dé schat van Gravensteijn? In het gedicht bij de vondst ziet hij een nieuwe aanwijzing: "Het heilige ligt onder Radbouds hoede.' Het heilige … wat zou het zijn? En wie is die Radboud? Floris, Sven, Jesse en Carlien gaan opnieuw op zoek, samen met de valk Storm. Ze krijgen daarbij onverwacht hulp van Pepijn Schotanus en Jan van der Starre. Maar de bende die hen eerder.

Dispersion pdf download (D. Barajas)


Download PDF Online lezen



Een onderzoek naar de opkomst van belhuizen als nieuwe sociale ruimten in de stad. Belhuizen zijn onderdeel van de publieke ruimte, geworteld in de stad en in de gemeenschap, met een directe lijn naar het moederland. Het belhuis heeft een drieledige collectieve functie: de fysieke plek waar je je kunt onderdompelen, de wereldwijde infrastructuur door telecommunicatie en waarschijnlijk als meest belangrijke de collectieve herinnering aan datgene wat ver weg en onbereikbaar is.

Diego Barajas (Colombia, 1975) studeerde Architectuur aan de Universidad de Los Andes in Bogotá, en MA aan het Berlage Institute in Rotterdam. Hij woont en werkt in Madrid.

Thursday, October 4, 2018

boek Porto Marie Els Langenfeld epub


Download PDF Online lezen



Els Langenfeld weet in Porto Marie met drie verhalen op indrukwekkende wijze een levensecht beeld te schetsen van het dagelijks leven op en rond de Curaçaose plantage Porto Marie.
Na een overhaaste vlucht in 1738 probeert de slaaf Mbambo wanhopig van het dorre eiland te ontsnappen, terwijl bij hem, in hallucinerende beelden, herinneringen bovendrijven aan de gruwelijke overtocht vanuit Afrika die hem naar Curaçao bracht.
Het leven van Assienta, Alexander en Gracia wordt volledig op zijn kop gezet door de beruchte.

Vaders, Zoons & Voetbal ebook - Maarten Spanjer .pdf


Download PDF Online lezen



'Vaders, zoons en voetbal': een boek over vaders die de pest hebben aan keepers. En onver zoons die van hun vader keeper moesten worden. Vaders die het hun zoon verbieden om nog met hun 'goeie' been te schieten, want dan zouden ze nooit tweebenig worden. En over zoons die fan werden van de verkeerde club. En ook over vaders die niks met voetbal hadden. Een boek dus over het mooiste, het meest ingewikkelde en soms het pijnlijkste wat vaders en zoons kunnen delen: voetbal.

Wednesday, October 3, 2018

De Griekse eilanden download PDF Rebecca Seal


Download PDF Online lezen



Prachtig vormgegeven omslag met blauw folie en blauwe kleur op de randen. Ervaar het echte Griekse gevoel van de echte Griekse keuken!

In De Griekse eilanden deelt Rebecca Seal haar favoriete recepten die ze heeft opgedaan tijdens haar reizen, met de nadruk op de regionale specialiteiten van Griekenland. Geniet van kanpperige inktvis, sappig langzaam gegaard lamsvlees of een verzameling traditionele dipsauzen - pittige kaasdip, taramasalata, tzatziki en meer - perfect om op te scheppen met zelfgemaakt platbrood. Voor wie van zoet houdt, zijn Rebecca's baklavarolletjes met walnoten onweerstaanbaar en perfect bij een kop sterke, zwarte.

Altijd een raam boek Sylvie Marie epub


Download PDF Online lezen



Waarom kijken mensen zo graag door het raam? Wat doet een raamlijst met het beeld dat erin verschijnt? Het stelt de dingen in perspectief. En het roept vragen op. In heldere en compacte poëzie laat Sylvie Marie zien hoe we verdriet en geluk beramen en er nooit helemaal in opgaan. We werpen zowel binnenskamers als buitenshuis een blik door het glas. Met altijd verlangen naar de andere kant. in het begin waren we eindeloos op elkaar en onder in het donker had een dag niet meer om het lijf dan het nemen en eten ervan. wij dansten als.

Tuesday, October 2, 2018

De dood van Hitler boek Jean-Christophe Brisard epub


Download PDF Online lezen



Op 30 april 1945 pleegde Adolf Hitler zelfmoord in zijn illustere Berlijnse bunker. Meteen nadat de Russen de stad hadden ingenomen, groeven ze Hitlers lijk op en verzamelden ze bewijsmateriaal. Was hij het echt? De Russische dictator Stalin was geobsedeerd door die vraag. Decennialang deden wilde verhalen de ronde. Zelfs nadat de Russen het KGB-dossier over Hitler hadden vrijgegeven, bleven er vraagtekens. Twee journalisten, Jean-Christophe Brisard en Lana Parshina, willen een laatste keer het dossier-Hitler uitpluizen. Laat Poetin dat wel toe? In Moskou gebeurt er niets zonder toestemming van het Kremlin. Na lang.

De verkeerde vragen 1 - Wie is dat op dit uur? boek - Lemony Snicket .epub


Download PDF Online lezen



Na zijn internationale bestsellerserie Ellendige avonturen, waarvan er wereldwijd meer dan 60 miljoen exemplaren zijn verkocht, staat de wereldberoemde Lemony Snicket op het punt

de details van zijn zeer ongewone jeugd te onthullen

De 13-jarige Lemony Snicket is leerling-detective en werkt voor een geheime organisatie. Hij moet een inbraak in het mysterieuze plaatsje Smeur aan Zee oplossen. Een waardevol beeld in de vorm van een boze zeedraak, beter bekend als het Brommende Beest, is gestolen en moet worden terugbezorgd aan de rechtmatige eigenaar..