Thursday, February 21, 2019

AMLS Advanced Medical Life Support boek - .pdf


Download PDF Online lezen



AMLS Advanced Medical Life Support 1e druk is een boek uitgegeven bij Bohn Stafleu van Loghum. ISBN 9789036817363

Dit boek geeft ambulancemedewerkers en andere preklinische hulpverleners informatie over de beoordeling en behandeling van somatische problemen. Het kan dienen als naslagwerk voor verschillende spoedeisende medische vakgebieden en is een vast onderdeel van de AMLS-cursus. Hoewel de cursus zich richt op beginnende en gevorderde ambulanceverpleegkundigen, zijn cursus én boek nuttig voor alle zorgverleners in de spoedeisende zorg.
Advanced Medical Life Support is de vertaling van de nieuwste editie van het AMLS-programma, dat de nadruk legt op.

Tuesday, February 19, 2019

Download Het hoe en waarom van alledaagse dingen pdf P. De Becker


Download PDF Online lezen



In de wereld om ons heen zijn er heel wat dingen die wij vanzelfsprekend vinden. Maar hoe werken ze eigenlijk? Wanneer werden ze uitgevonden? En hoe zagen ze er vroeger uit? Trek op ontdekking uit en bestudeer het hoe en waarom van alledaagse dingen. Je zult ervan versteld staan wat je nog te weten komt. Want in dit boek vind je een antwoord op al je vragen. Je vindt er bovendien verrassende experimenten in terug die je gemakkelijk zelf kunt uitvoeren. Een leerrijk boek!

Monday, February 18, 2019

Download Mijn kind heeft autisme - Steven Degrieck pdf


Download PDF Online lezen



Hét basisboek over kinderen en autisme Concrete antwoorden op de meest voorkomende vragen die ouders van kinderen met autisme zich stellen, met talrijke voorbeelden en praktisch bruikbare tips. Mijn kind heeft autisme is door de jaren heen uitgegroeid tot het standaardwerk over autisme voor ouders, leerkrachten en hulpverleners. Peter Vermeulen en Steven Degrieck, beiden topautoriteiten op het vlak van autisme, vertalen in dit boek de recentste wetenschappelijke inzichten op een vlot leesbare en praktische manier naar een breed publiek.

Kiranne 3 - Ontwaakt verleden boek Yosh Elm pdf


Download PDF Online lezen



Vale Oceaan, havenstad Novaa. Ontsnapt aan de verschrikkingen in de bergen, blijkt dat ook het zuiden niet veilig is voor de aardlingen. Waaraan ontlenen de geheimzinnige Grijzen hun macht en wie is die mysterieuze Oude? De verschijning van de rivaal van Kiranne maakt implanteren van een extensie in de hersenen onontkoombaar. Vluchten blijkt zinloos en de wanhoop nabij zetten de aardlingen de aanval in. De strijd brengt hen in contact met de verraderlijke Voskk. Als door zijn toedoen de extensies van twee geliefden worden gehackt, versmelten heden en verleden en komt het tot een ultieme uitbarsting.

Saturday, February 16, 2019

Patatje oorlog boek .epub D. Visser


Download PDF Online lezen



Joy en Kelly zijn 14 en hartsvriendinnen. Ze kennen elkaar hun 'hele leven' en delen alles: roze koeken, jongens, warme cola en geld. Ze hebben een geheime plek in de duinen, een vergeten bankje waar niemand komt. Daar zitten ze. Daar dromen ze. Daar praten ze. Over schurende strings, over condooms, over oorlog en dood, over God die niet bestaat. Joy en Kelly proberen van het leven te houden, maar het leven houdt niet altijd van hen. Derk Visser werd met 'Prikkeldraad' genomineerd voor de Dioraphte Jongerenliteratuur
Prijs en kreeg een eervolle vermelding van de Jury van de Woutertje Pieterse Prijs.

Friday, February 15, 2019

De prins op het verkeerde paard boek - Jill Mansell .epub


Download PDF Online lezen



Een vrolijke Romeo en Julia.
Als tiener was Maddy Harvey een lelijk eendje. Ze droeg een ziekenfondsbrilletje, had scheve tanden en elke dag een bad-hair-day. Maar nu is ze een mooie zwaan.
Als ze Kerr McKinnon ontmoet is het liefde op het eerste gezicht. Dagen later ontdekt ze wie hij werkelijk is en dan beginnen de moeilijkheden. Gelukkig kan een verhaal à la Romeo en Julia ook heel komisch uitpakken!

Thursday, February 14, 2019

Vantoen.nu - Cultuurgeschiedenis van de twintigste eeuw download PDF Prof. dr. P.J. Bouman


Download PDF Online lezen



Prof.dr. P.J. Bouman geeft een balans of liever een overzicht van ruim zestig jaar twintigste-eeuwse geschiedenis, gezien in vogelvlucht. Met bekwame hand ontwerpt hij een beeld dat even dynamisch is als de tijd die erdoor wordt opgeroepen. Het verhaal begint bij de wereldtentoonstelling van Parijs in 1900.
Het toont het onvermoeide streven van de mensheid naar het behoud van de geestelijke waarden, met in de zestig jaar die de auteur beschrijft drie stadia van culturele opbouw; deze ging door ondanks de destructieve onderbrekingen van de twee wereldoorlogen.
Uit de inhoud: Rondom de eeuwwisseling: La belle époque, wetenschap en techniek, naturalistische kunst, expressionisme, WO I - De.

De Belofte boek - J.F. van der Poel .pdf


Download PDF Online lezen



Als Bernhard Gorden zijn ouders verliest, komt hij samen met zijn zusje Bianca bij een oom en tante in huis. Het is er heel anders dan bij hem thuis, het is niet warm en huiselijk en van een zondagse kerkgang is geen sprake. Op zijn achttiende besluit Bernhard het huis uit te gaan: hij wil studeren. Als hij zijn oom en tante zijn plannen vertelt, volgt er een ruzie. Maar Bernhard zet door en gaat op een dag terug naar zijn oude woonplaats. Daar ontmoet hij zijn eerdere buurmeisje, Gisela, dat hem nog niet vergeten is. Terug bij zijn oom en tante komt opnieuw zijn vertrek ter sprake. Een.

Download www.childrens-books-bilingual.com - De wilde zwanen – ברבורי הפרא. Tweetalig prentenboek naar een sprookje van Hans Christian Andersen (Nederlands – Hebreeuws) pdf Ulrich Renz


Download PDF Online lezen



Tweetalig kinderboek, vanaf 4 jaar (Nederlands – Hebreeuws) ''De wilde zwanen'' van Hans Christian Andersen, is niet voor niets een van de beroemdste sprookjes van de wereld. In een tijdeloze vorm, behandelt het de thema's van de menselijk drama's: angst, dapperheid, liefde, bedrog, afscheid en hereniging. Deze editie is een prachtig geïllustreerd prentenboek waarin het sprookje van Andersen in een gevoelige en kindvriendelijke vorm wordt verteld. Het is vertaald in een veelheid aan talen en is verkrijgbaar in tweetalige versie in alle denkbare combinaties van deze talen. ספר ילדים דו לשוני - גיל 4 ומעלה (הולנדית – עברית) ברבורי הפרא.

Wednesday, February 13, 2019

Sleutelring / Tapas boek .epub W. Voet


Download PDF Online lezen



Op zoek naar artikelen van W. Voet? Artikelen van W. Voet koop je eenvoudig online bij bol.com ✓ Vele aanbiedingen bij bol.com ✓ Gratis Sleutelring / Tapas. Bij de voetreflexmassage worden er bepaalde drukpunten in je voeten gestimuleerd die in verbinding staan met al je organen en lichaamsdelen. Blokkades Helaas hebben wij niets gevonden voor "tapas". Zoeksuggesties. Controleer de Origineel cadeau! A Little Lovely Company peren sleutelhanger. Wehkamp.nl. Sleutelring / Tapas Loose leafed. Heerlijke Hapjes, W. Voet, Loose leafed, november 2007, bol.com prijs € 17,95, 1 - 8 dagen. Winkelmandje. 0. U bent hier: Home · Biologie · Menskunde · Modellen menskunde · Fun artikelen; SLEUTELHANGER VOET. Accord Cadre Segec · Verzorging sleutelhanger voet, sleutelhangers trakteren, voetjes sleutelhangers, Sleutelring kamperen en koken (losbladig). Ook zo dol op Sleutelring / Tapas · Sleutelring / Cocktails. W. Voet. Sleutelring / Cocktails · Meer uit de serie Normaal 25€ nu 10€ Sleutelring / Tapas Heerlijke Hapjes sieraden geschenkdoos hout case decoratieve voeten been hoek protector specification materiaal: Sleutelring / Tapas (losbladig). Auteur: W. Voet; Soort: Met illustraties; Taal: Nederlands; Afmetingen: 35x95x73 mm; Gewicht: 102,00 gram

Nooit uitgepraat .pdf download van Hooren


Download PDF Online lezen



MARGREET VAN HOORN & LODEWIJK VAN RIJKEVORSEL

Nooit uitgepraat Janneke van der Laar zit alweer vijftien jaar in een versleten leunstoel in een aanleunwoning van het bejaardenhof 'Bloemenhof'. Nog steeds een knappe vrouw, maar haar trillende handen verraden haar 75 jaar. Af en toe gaan haar gedachten terug. Toen ze nog een kind was en gebukt ging onder de tirannie van haar vader, waar ze niet van uit mocht en die de ULO veel te geleerd voor haar vond. Maar ze denkt vooral aan Andries. Andries Brouwer, de jongen op wie ze als vijftienjarige verliefd werd. Haar ouders vonden hem maar niets, maar Andries liet Janneke niet los. Hij werd haar perfecte echtgenoot. Janneke.

Tuesday, February 12, 2019

Download De Vijfde Berg (pdf) Paulo Coelho


Download PDF Online lezen



Er zijn momenten in ons leven waarop de wereld zich tegen ons lijkt te keren. De confrontatie met het onvermijdelijke lokt uiteenlopende reacties uit. Sommige mensen raken ervan buiten zinnen, anderen worden sterker, maar de verstandigsten leren ervan. De Vijfde Berg is een roman over het onvermijdelijke, maar ook over doorzettingsvermogen en hoop.

Paulo Coelho heeft zich laten inspireren door het bijbelse verhaal over de beproevingen van Elia. In hoeverre kan een mens zijn eigen lot bepalen? Op deze vraag zal elke lezer zijn eigen antwoord vinden.

Monday, February 11, 2019

Represailles in Limburg 1940-1945 boek - Jan Francotte .epub


Download PDF Online lezen



Limburg kent een bijzondere oorlogsgeschiedenis, dit door enerzijds de geografische ligging en aard en anderzijds door de rol van de katholieke kerk.
Dit boek met veel uniek beeldmateriaal bestaat uit twee delen. Het eerste deel bevat een viertal inleidingen over de rol van het verzet in Limburg, de rol van de mergelgrotten bij Valkenburg, de rol van het bisdom Roermond en een 'egodocument' van Jean Francotte (Vaals).
In grotten en spelonken woedde.

Sunday, February 10, 2019

Helen met de Energie van Lichtbanen boek - T. Thali .pdf


Download PDF Online lezen



Trudi Thali
Helen met de Energie van Lichtbanen
Over het licht der engelen en spirituele meridiaanbehandeling voor het openen en helen van het fijnstoffelijk lichaam
bindwijze: paperback
formaat: 17 x 24 cm
omvang: 144 blz.
illustraties: zwart/wit
prijs: 19,90
ISBN: 978 90 6378 575 8

Lichtbanen kun je vergelijken met 'energiekanalen' die door ons lichaam lopen. In het oude, traditionele China, waar energiewerk zijn oorsprong kent, zijn deze met geheimen omgeven energiekanalen al heel lang bekend.
Lichtbanen kunnen ons helpen bij het (weer) vrij laten stromen van de Universele Levensenergie: het zijn de kanalen waarlangs de Kosmische Energie ons lichaam kan.

Khaddafi's woestijn boek .pdf Gerbert van der Aa


Download PDF Online lezen



Moeammar al-Khaddafi, al veertig jaar de onbetwiste leider van Libië, is een ongeleid projectiel. Jarenlang steunde hij overal ter wereld terroristische organisaties, nu volgt hij een meer pragmatische koers. Economie, politiek, rechtspraak: de Libische samenleving is georganiseerd volgens een eigenaardig soort logica vol tegenstrijdigheden. Maar Khaddafi is niet helemaal gek. Als het hem te heet onder de voeten wordt, zoals na de Lockerbie-aanslag, is de Libische leider verstandig genoeg om in te binden. Hij wil niet eindigen als.

Friday, February 8, 2019

Beatrice boek .pdf Henry Rider Haggard


Download PDF Online lezen



Dit boek is onderdeel van de TREDITION CLASSICS serie. De makers van deze serie zijn verbonden door hun passie voor literatuur en gedreven met de bedoeling om alle publieke domein boeken weer gedrukte vorm beschikbaar te maken - wereldwijd. De meeste geprinte TREDITION CLASSICS titels zijn al decennia verdwenen uit de boekenkasten. Bij tredition geloven wij dat een goed boek nooit uit de mode is en dat zijn waarde voor eeuwig is. Deze boeken serie helpt bij het behouden van de literatuur schatten. Het draagt bij in het behouden van prachtige wereldliteratuur werken.

Download Een vrouw op de hoeve (pdf) L. Kombrink


Download PDF Online lezen



Zoeken: Kombrink, 119 resultaten gevonden, pagina 1 van 3. Kombrink, L. Een vrouw op de Hoeve, J.J. Groen 1994, 1e druk, € 8,00, Paddeltje · KOMBRINK Boeken van L. Kombrink koop je eenvoudig online bij bol.com ✓ Vele aanbiedingen bij bol.com ✓ Gratis retourneren ✓ 30 dagen Een vrouw op de hoeve. Baardman, C. Moddergeuzen, Voorhoeve te Den Haag, 207 blz. met enige ill., Nicolaas ( Henrik Scharling), Mijn Vrouw en ik, Callenbach, 1910, € 6,00, www. nieuweweg.nl . Kombrink, L. Leven is goed, het, Kok te Kampen, 1964, 190 blz., Kombrink, Hardcover, bol.com prijs € 10,00, 1 - 8 dagen. Arie wordt verliefd op het Urker meisje Nanne en erft later de boerderij van zijn grootouders, waar hij Artikelen van L. Kombrink koop je eenvoudig online bij bol.com ✓ Vele aanbiedingen bij bol.com ✓ Gratis retourneren ✓ 30 dagen Een vrouw op de hoeve. Kloppers, P.J., Door Hooge Zeeën, La Riviéra en Voorhoeve, 3e druk met Kombrink, L. Een vrouw op de Hoeve, J.J. Groen 1994, 1e druk, € 8,00, Paddeltje . Een vrouw op de hoeve. L. Kombrink. Als een boer na het overlijden van zijn vrouw hertrouwt, hebben zijn zoons moeite hun stiefmoeder te accepteren. Fictie Wanneer de weduwnaar Brands, een welgestelde boer, besluit te hertrouwen, verandert er veel op de hoeve. Zijn twee volwassen zoons, Steven en Willem, zijn Kombrink, L. Als de zee roept, Groen & Zoon te Leiden, dl. als het leed bij hem thuis komt en hem radeloos maakt), Voorhoeve - Den Haag, 1986, 3e dr. . gaan zijn vrouw en hij niet bij de pakken neerzitten, maar gaan al vechtend met de

Thursday, February 7, 2019

Een beer genaamd Paddington boek - Michael Bond .pdf


Download PDF Online lezen



Een jonge Peruaanse beer met een liefde voor alles wat Brits is, reist naar Londen op zoek naar een huis. Verdwaald op station Paddington, ziet hij in dat het stadsleven helemaal niet is zoals hij had verwacht. Totdat hij de vriendelijke familie Brown ontmoet, die het label om zijn nek lezen - 'Alstublieft, pas op deze beer. Dank u' - en hem in hun huis opnemen. Met
alle vriendelijke strubbelingen van dien.

Wednesday, February 6, 2019

Download Vlaanderen en de zee pdf Museé de Flandre, Cassel


Download PDF Online lezen



Vlaanderen en de zee. Van Pieter Bruegel de Oude tot de Fluwelen Brueghel biedt een nieuwe kijk op de manier waarop Vlaamse kunstenaars de zee voorstelden. De 16de- en 17de-eeuwse schilderijen en gravures die voor deze tentoonstelling werden uitgekozen, komen zowel uit Europa als uit de Verenigde Staten. Zeegezichten mogen dan al een specialiteit zijn van de schilderkunst van de Verenigde Provinciën, het zijn Vlaamse.

Newton Havo 1 Verwerkingsboek boek .epub K. Kortland


Download PDF Online lezen



Newton Havo 1 Verwerkingsboek is een boek van K. Kortland

boek Dessert tables Monica Kuhne epub


Download PDF Online lezen



Ben jij die creatieveling, zoetekauw of hippe kip? Dan zijn 'Dessert Tables' - de nieuwste feestelijke trend uit Amerika - jouw ding. Wat het precies is? 'Dessert Tables' zijn prachtig gedecoreerde tafels vol lekkere zoetigheden, geschikt om van ieder feest een nóg groter feest te maken. Dit boek gaat over het stylen van feestjes, maar is vooral een heerlijk bakboek! Vol klassieke recepten zoals de Charlottetaart, petit fours, gedecoreerde cakes, koekjes en macarons tot de laatste trendy hapjes als cupcakes, cake pops, en whoopie pies.

Tuesday, February 5, 2019

Donald Trump download PDF Hajo Smit


Download PDF Online lezen



"Donald Trump 1e druk is een boek van Hajo Smit uitgegeven bij Uitgeverij De Blauwe Tijger. ISBN 9789492161147

Bernie Sanders en Donald Trump vormen op hun oude dag de eerste generatie van een slag politici dat via social media het establishment effectief weet te bestrijden. Beiden organiseren events waar tienduizenden fans op af komen. Logisch want 70 procent van de Amerikanen zegt dat het land op een verkeerd spoor.

Teloor, zalig boek .pdf Bart Vonck


Download PDF Online lezen



Kan schrijven nog onderdak verlenen? Zijn wij nog thuis in de tijd? Kun je de dood wel in woorden te lijf? Dat zijn de vragen die de bevreemdende gedichten van Bart Vonck niet uit de weg gaan. Maar hier is ook plaats ingeruimd voor een ‘klassiekere’ schriftuur, die soms zomaar in de dichter opkomt. De lezer moet in deze bundel verzinken en zalig teloorgaan in wat de dichter spaarzaam vergaarde.
Bart Vonck.

Monday, February 4, 2019

Download Ik heb je lief (pdf) Toon Hermans


Download PDF Online lezen



De mooiste versjes van Toon Hermans!

Prachtig vormgegeven cadeauboek voor jong en oud

Dit jaar 2010 is het tien jaar geleden dat Toon Hermans overleed, Nederlands grootste theatermaker, levenskunstenaar, schilder, schrijver en versjesmaker. Het hele jaar door worden er evenementen georganiseerd in het teken van Toons leven en werk. In Sittard is de tentoonstelling Typisch Toon te zien. In het najaar zal de musical Toon in premiere gaan en er verschijnt een biografie van de hand van Jacques Klšters. Hoog tijd om de prachtige versjes van Toon over geluk, vriendschap, troost Žn liefde in een nieuw jasje te steken Ð een eerbetoon aan de man die het leven.

Sociale stratificatie pdf download (J.L. Peschar)


Download PDF Online lezen



Sociale stratificatie

Saturday, February 2, 2019

Download Matten / 9 (pdf) Merkloos


Download PDF Online lezen



Matten / 2 (paperback). Matten / 2 Auteur: Merkloos Matten, een literair tijdschrift over het schaken, zou je Hard Gras voor schakers Reviews Matten / 2 Merkloos. Niveau 1 trekdoku. 9,90. LAW-gids 11 - Grenslandpad. Wandelnet. Verhalen, interviews en andere zaken rond schaken en vooral over schakers. In het vijfde nummer van dit schaaktijdschrift weer een veelheid aan artikelen en Merkloos Badmatten koop je eenvoudig online bij bol.com. Snel in huis! Vergelijk. Merkloos · PVC badmat lila/paars rechthoek 77 cm. Kunststof. 9, 90. Elf verhalen van drie tot twintig bladzijden en twee gedichten over schaken, schakers en toernooi-organisatoren (Don Luis Rentero, organisator van het toernooi Op zoek naar een Merkloos Hondenmat? Merkloos Hondenmatten koop je eenvoudig online bij bol.com ✓ Vele aanbiedingen bij bol.com ✓ Gratis retourneren Merkloos Yogamatten koop je eenvoudig online bij bol.com ✓ Vele aanbiedingen bij bol.com ✓ Gratis retourneren ✓ 30 dagen Antislip Sportmat - Yogamat - Fitnessmat - Pilates Mat - Gym Mat Oefenmat - Blauw 173x61 5 tot 9 mm (3). Barbecueën was nog nooit zo makkelijk geweest als met deze handige grilmatten! Warm de barbecue op, laat de kolen smeulen, leg de… Meer. 9, 95. Op zoek naar een Merkloos Zonnebril? Merkloos Zonnebrillen koop je eenvoudig online bij bol.com ✓ Vele 16, 95. Wayfarer Zonnebrillen - 3 stuks - Mat Zwart. Merkloos Speelkleden koop je eenvoudig online bij bol.com ✓ Vele aanbiedingen (9). Puzzelmat – Cijfers – Speelmat – 10 delig – 29x29cm - Speelmat baby

Friday, February 1, 2019

Download Basisboek Word 2007 (pdf) Studio Visual Steps


Download PDF Online lezen



In Basisboek Word 2007 deel 1 leert u de basisbeginselen van het tekstverwerkingsprogramma Word 2007. Dit praktische boek is opgezet als een cursus die u zelfstandig kunt volgen. U neemt het bij de computer door en voert direct alle beschreven handelingen uit op uw eigen pc. Iedere stap wordt weergegeven in een schermafbeelding. Zo doet u in uw eigen tempo alle basiskennis en vaardigheden op waarmee u de belangrijkste mogelijkheden van Word 2007 kunt benutten. Let op: U moet zelf beschikken over het programma Word 2007 om met dit boek te kunnen werken. Met dit boek leert u onder andere: - tekst typen, inclusief accenten en symbolen -.